De Woonboot Hypotheek

de woonboot hypotheek specialisten

voor de financiering van uw waterwoning

scherpe hypotheekrente - persoonlijk advies

scherpe hypotheekrente persoonlijk advies

De Woonboot Hypotheek is er voor hen die op het water willen wonen. Of je nu particulier of ondernemer bent, wij helpen u met het vinden van een juiste financiering.

Bij een woonboothypotheek gelden aanvullende voorwaarden en eisen ten opzichte van een reguliere hypotheek. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar de ligplaatsvergunning en de constructie van de boot of ark. Ook moet u als koper aan kunnen tonen dat de lasten van de woonboothypotheek draagbaar zijn.

Laat u adviseren door een hypotheekadviseur gespecialiseerd in hypotheken voor woonboten, woonarken en watervilla’s.
Onze experts van De Woonboot Hypotheek helpen u graag bij het vinden van de juiste financiering voor jouw droomwoning op het water.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan via onderstaande button. 

Heeft u pas een woonboot gekocht of wenst u een bestaande financiering te wijzigen? De Woonboot Hypotheek helpt u graag bij het verkrijgen van inzicht in uw nieuwe lasten en de fiscale gevolgen van het aanpassen van een bestaande lening.

U heeft een bod gedaan en de verkoper is akkoord, gefeliciteerd! Maar wat nu? We kijken of de financiering haalbaar is en informeren u over de vervolgstappen, waaronder het verkrijgen van een taxatierapport van een gecertificeerde woonbotentaxateur. 

Een woonboothypotheek vereist meer aandacht dan een hypotheek voor een woning op het vaste land. Ons doel is u van te voren goed informeren zodat u later niet voor verassingen komt te staan.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

neem contact op via het formulier